SAUNATERAPIA

Saunaterapiakoulutusta on järjestetty Suomessa vuodesta 2005, kouluttajina hieroja/saunaterapeutti Merja Pihlajamäki ja naturopaatti/saunaterapeutti Mervi Hongisto, jotka ovat itse kehitelleet saunaterapia-koulutuksen ja ovat ainoita Suomessa, jotka kouluttavat. Heidän ajatuksenaan on lisätä perinteisen saunan käyttöä itsehoitona ja terapiakäytössä.

 

Hoidot vilkastuttavat aineenvaihduntaa, puhdistavat ja virkistävät mieltä, rentouttavat ja poistavat stressiä. Kaikkien hoitojen jälkeen pitää muistaa riittävä lepo sekä runsas nesteen nauttiminen (vesi, sokeroimaton mehu, yrttitee). 

 

Hoidoissa käytän mahdollisimman puhtaita ja laadukkaita kotimaisia tuotteita ja perinteisiä hoitomenetelmiä. Hoitotuotteet ovat pääasiallisesti Saunan 7 Salaisuutta -tuotesarjasta. Hoitotuotteina käytän myös erilaisia luonnontuotteita kuten suolaa, hunajaa, turvetta ja savea. 

 

Saunahoidot toteutetaan kotisaunassasi, mökilläsi tai vuokrasaunassa. Tilaa saunahoito ystävien keskeiseen hemmotteluhetkeen, naisseurueen illanvietoksi tai polttareiden ohjelmaksi!

 

Hoitoja voidaan yhdistää keskenään, joten ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

HOITOMUODOT

Miltä kuulostaisi rentouttava Tuhkimon stresinpoistosauna tai ihana kaikkia aisteja hyväilevä ruususauna. Perinteinen tervasauna tai turvesauna hellivät kehoa ja mieltä. Lue lisää erilaisiata hemmottelusaunahoidoista.

Kuppaushieronta ja bambupekkihieronta rentouttavat kehoa tehokkaasti. Kuivakuppauksessa ei tehdä haavoja, eli se on haavaton ja veretön hoitomuoto. 

Bambukeppihieronta vähentää lihasjumeja. Lue lisää hieronnoista!

Kuppaus on maailmanlaajuisesti tunnettu hoitomenetelmä. Menetelmä on yhä sama kuin satoja vuosia sitten. Ainoastaan kuppauspaikka on muuttunut savusaunasta puhtaaseen pesuhuoneeseen ja välineiden desinfiointi on luotettavaa.

HEMMOTTELU-
HOIDOT

HIERONNAT

KUPPAUS

MARIKA MÄÄTTÄNEN TMI

maattanen.marika@gmail.com

p. 045 1342 379

  • Facebook - White Circle