top of page

KUPPAUSHIERONTA

 

Kuppaushieronnassa ei tehdä haavoja, eli se on haavaton ja veretön hoitomuoto.

 

Kuppaushieronta on erittäin tehokasta, sillä jo 15 minuutin käsittely vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Hoito on eräänlainen kuppauksen, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä. Kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa

 

Kuppaushieronta tehostaa nivelien liikkuvuutta ja vähentää niiden jäykkyyttä, mm. urheilijoilla lievittää nopeasti lihaskovettumia ja revähtymiä. Hoidettaessa vatsan ja reisien kosmeettista selluliittia hieronta kiihdyttää verenkiertoa ja imunestekiertoa tasoittaen ihoa. Hoito auttaa myös rasvankeräytymien vähentämisessä. Kuppaushieronta on hyvä jälkihoitona 1-2 vk kuppauksen jälkeen, suositus kaksi hoitoa viikon välein.

 

Hieronnassa käytetään luonnonkumista valmistettuja kuppeja.Kuppasuhieronta tehdään hierontapöydällä imukupeilla, joita liu'utetaan rasvatulla iholla. Kuppaushieronnan yhteydessä ei tarvitse käydä saunassa tai suihkussa.

 

Hoidon jälkeen on parempi ottaa rennosti, juoda paljon vettä ja välttää saunomista ja rankkaa liikuntaa. Kuppaushieronta voi väsyttää niin, että unentarve lisääntyy muutamana päivänä hoidon jälkeen. Joskus esiintyy myös huimausta. Tehostuneen aineenvaihdunnan vuoksi kannattaa nauttia runsaasti nesteitä.

Jos sinulla on vakavia perussairauksia, suonikohjuja tai olet raskaana, neuvotellaan kuinka kuppasuhieronta kannattaa sinun tapauksessasi tehdä. Disperiini, Asperiini ja verenohennuslääkkeet saattavat lisätä mustelma-alttiutta kuivakuppauksessa.

 

Täydentää kuppauksen teho. Tällöin hieronta toteutetaan kuurina kahden viikon välein kuppauksesta.

 

Hieronta kestää 60 min.

BAMBUKEPPI-

HIERONTA

 

Bambukeppihieronta tehdään eri kokoisilla bambukepeillä. Kepeillä hierotaan koko keho, varpaista päälakeen, bambu- tai kookosöljyä apuna käyttäen. Eri kokoisilla kepeillä tehty hieronta on syvärentouttava kokemus. Bambun pinta sisältää silicaa eli piioksidia. Hieronnan vaikutuksesta lihasjumit vähenevät ja kivut hälvenevät. Hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä lymfakiertoa. Tämä puolestaan auttaa kehoa pääsemään kuona-aineista eroon.

 

Hoito voidaan tehdä joko saunan lauteilla tai hoitopöydällä.

 

Saunassa tehty hoito kestää puoli tuntia, hoitopöydällä pidempään.

 

Bambukepin teho on samaan aikaan voimakas ja pehmeä.

 

Hieronta kestää 60 min.

bottom of page